Партньори

Изградихме силна мрежа от доказали се в бранша партньори

NIK

Един от лидерите в предоставянето на модерни технологични решения за агро сектора в Югоизточна Европа. Партньорството ни досега беше изключително положително и очакваме с нетърпение да разширим общите си усилия в областта на регенеративното земеделие, за да можем да бъдем още по-полезни на всички фермери в Югоизточна Европа.

BIOME MAKERS

Основана в Силиконовата долина на Калифорния през 2015 г., Biome Makers сега е един от водещите глобални AgTech лидери, определяйки стандарта в здравето на почвата с технологията BeCrop®. От 1ви март 2023 г. Biome Makers избра AgroVAR да бъде официален партньор в подкрепа на фермерите в страните от Югоизточна Европа и предоставяне на техните услуги за микробиологични анализ на почвата.

4per1000

Стартирана от Франция на 1 декември 2015 г. по време на COP 21, тя се състои от обединяване на всички доброволни публични и частни заинтересовани страни (национални правителства, местни и регионални правителства и власти, компании, професионални организации, НПО, изследователски институции и др.) в рамките на План за действие Лима-Париж (LPAP). Екипът на AGROVAR се присъедини към инициативата в началото на 2022 г. и оттогава е работил в няколко групови проекта с международни институционални и академични партньори.

GREENTECH ALLIANCE

Основан от Любомила Йорданова (главен изпълнителен директор на Plan A), алиансът е изключително селективен по отношение на своите членове, за да гарантира, че всички компании, които са приети, дават приоритет на планетата пред печалбата. Нашата ключова цел като бизнес е да направим планетата по-пригодно за живеене място за всички общности, като същевременно изграждаме устойчиви и дълготрайни бизнеси, които свързват невероятни хора и непрекъснато се преоткриват в услуга на устойчиво бъдеще.

ONE CARBON WORLD

една от най-значимите глобални организации, работещи с ИНИЦИАТИВАТА НА ООН CLIMATE NEUTRAL NOW, помагаща на компании и държави да постигнат ЗЛАТНО ПРИЗНАНИЕ във всяка стъпка от пътуването им към въглеродна неутралност. Нашето ЕКСКЛУЗИВНО партньорство с ONE CARBON WORLD и групата компании в консорциума Agriculture CO2 беше огромна стъпка към развитието на нашата НАЦИОНАЛНА ВЪГЛЕРОДНА ПРОГРАМА В БЪЛГАРИЯ.

EIT CLIMATE KIC

Установената ЕС общност за знания и иновации, която работи за ускоряване на прехода към общество с нулеви въглеродни емисии, устойчиво на климата. EIT Climate-KIC има 450+ глобални партньора, обхващащи университети, фирми, градове и неправителствени организации. през 2022 г. AgroVAR беше една от компаниите, които получиха безвъзмездна помощ от EIT CLIMATE-KIC и станаха част от глобалната мрежа от иновативни стартиращи компании, предоставящи решенията на утрешния ден.

АБНТ - Българската Но-Тил Асоциация

 АгроВАР е екслузивен партньор на Асоциацията и регенеративните фермери в България. Заедно работим за развиване на знанията на   фермерите за регенеративните земеделски практики и ги възнаграждаваме чрез нашата „Националната въглеродна програма AgroVAR Carbon“

A-LAB

Първият лабораторен комплекс, предлагащ най-високо ниво на фитопатологични изследвания и анализи за здравето на растенията и семената

Стани партньор и бъди част от иновациите: